Stäng kundkorgen
Produkt Antal Leverans á Pris Totalsumma Ta bort
Rensa varukorgen Total summa: 0 kr
Gå till kassan
  • Din däck- och fälgspecialist
  • Tryggt och säkert
  • Sedan 1992

Japan Racing

Japan Racing fälgar har tagit eftermarknaden med storm senaste tiden med deras breda utbud av både snygga och prisvärda fälgar, de har de flesta dimensioner från 15" till 22" och väldigt mycket olika versioner av fälgar så som bredder och ET-mått. Deras fälgar kan uppfattas som väldigt aggresiva när det gäller dessa mått och bredder på fälgar och passar då mycket bra till motorsport så som stance och show-bilar. Dem har även ganska brett utbud av färger och utseenden på dessa fälgar så som t.ex. Candy-paint i rött och mashined face som det heter.

Designen i Japan Racing fälgarna kommer först och främst från Japan men även väldigt mycket influenser från Europa på senaste tiden. De flesta fälgarna i deras sortiment är väldigt konkava "concave wheels".

Japan Racing wheels förkortas oftast "JR wheels" eller "JR fälgar".

Vi säljer alla Japan Racing fälgar och har även möjlighet att lösa specialmodeller så som speciella bultmönster eller ET-mått om man skulle vilja. De flesta fälgarna finns i så kallat "blankt" utförande vilket menas med att dem är gjutna och lackerade utan att vara borrade eller svarvade för ET-mått. På så sätt så kan man få en fälg som kan borras och svarvas precis efter dina önskemål. 

Japan Racing
Filter
Fallande
Vet du inte ditt regnummer? Klicka här

Diameter
Bultmönster

Diameter i tum:
Inpressning (ET):
Fälgtyp:
Navhål:
Pris:
Belastningsindex:

Visar 36 produkter av 8412 varor