Stäng kundkorgen
Produkt Antal Leverans á Pris Totalsumma Ta bort
Rensa varukorgen Total summa: 0 kr
Gå till kassan
  • Din däck- och fälgspecialist
  • Tryggt och säkert
  • Sedan 1992

MICHELIN

Köp dina Michelin däck billigast hos oss! - Sommardäck och vinterdäck, direkt på nätet hos Tyred.se. Din däck och fälgspecialist!

Michelin har en ledande position på världsmarknaden för däck* men också när det gäller reserelaterade tjänster. Genom tekniskt ledarskap, innovationer, starka varumärken och högkvalitativa produkter och tjänster, kan Michelin fortsätta en global expansionsstrategi och öka effektiviteten i alla delar av sin verksamhet.

Michelin rullar in i Sverige
I december 1921 fick Nyman & Schultz i Sverige besök av Monsieur Clouet, som på uppdrag av Michelin i Frankrike skulle organisera försäljningen i Sverige. I januari 1922 startade Nyman & Schultz tillsammans med Michelin en speciell Michelin-avdelning.
1927 hade verksamheten vuxit ordentligt, "Michelin Gummiringar AB" bildades och Skeppsbron 4 i centrala Stockholm var första adressen.
Under andra världskriget avstannade försäljningen av däck och företaget sålde gengasaggregat för att hålla kontakten med återförsäljare.  Efter kriget växte Michelin snabbt och 1963 köpte Michelin den så kallade "trekantiga tomten" i Hägersten.
I samband med en Nordisk omorganisation 2003 döptes företaget om till Michelin Nordic AB och flyttade in i nuvarande lokaler i södra Stockholm.

Källa: www.michelin.se

MICHELIN
Filter
Fallande
Vet du inte ditt regnummer? Klicka här

Bredd
Profil
Tum

Diameter i tum:
Däckdimension:
Däcktyp:
Pris:
Belastningsindex:
Hastighetsindex:
Bränsleförbrukning:
Våtgrepp:

Visar 36 produkter av 2417 varor