tyred.se
MENY
Din däck- och fälgspecialist Tryggt och säkert Proffs sedan 1992

Köp ABS Wheels fälgar billigt och enkelt på Tyred.se

Snygga fälgar till de bästa priserna, snabb leverans och bra service

eu-sign
Eller välj din bilmodell
Köp nya däck, fälgar och kompletta hjul billigt online Välj din bilmodell nedan, vi fixar resten
Sök efter reg.nummer
Knappa in dimensionen nedan Glöm inte att kolla på de dimensioner du har idag!
Närbild på fälg.
Diameter i tum
Bultmönster
ABS Wheels fälgar
ABS Wheels fälgar billigt, snabbt och tryggt på Tyred.se

Köp ABS Fälgar till absolut bästa pris och med bäst service hos Tyred.se

ABS Wheels AB är en fälgleverentör i Sverige som finns representerade hos flertalet av landets däckhandlare.

De erbjuder egendesignade fälgar med den patenterade ABS360-konan, som gör det möjligt att ändra bultindelning i en och samma fälg. De borrar alltså en fälg i ett specifikt bultmönster och sedan pressar i en excentrisk kona som gör att du kan få det bultmönster som du önskar och passar till din bil.

ABS lägger stor vikt vid att kunna erbjuda ett brett sortiment av trendiga fälgar av högsta kvalitet, till ett bra pris. Vi på Tyred.se har givetvis alla ABS fälgar och hjälper gärna till att hitta de fälgar du önskar till din bil. Med vår enkla registreringsnummer sökning hittar du även de ABS fälgar som passar till just din bil på absolut enklaste sätt. Vi håller då även 100% passningsgaranti!

ABS WHEELS är importör av fälgar från bland annat Italien, Tyskland och Usa. ABS Wheels använder en speciell kona kallad ABS360 för att kunna flytta bultindelningen upp till 14 mm, detta göra att deras fälgar kan erbjudas till flertalet bilar. År 2005 kom de tre första fälgarna som var förborrade för att kunna användas med denna kona. Denna kona sitter idag i alla 42 olika fälgmodeller.

Nästan alla fälgar som ABS Wheels tillhandahåller har flera olika färger och versioner på varje fälgmodell. 

Tyred.se låter dig köpa ABS Fälgar till absolut bästa pris på marknaden.

Visar abs wheels av 0 sorterat efter

Vilka ABS wheels fälgar passar till min bil?

Det är enkelt, knappa in ditt registreringsnummer ovan och välj den storlek på fälgarna som du är intresserad av att köpa så tar vi på Tyred.se fram exakt vilka ABS fälgar som passar till din bil. Enklare kan det inte bli! Vill du även köpa till däck till dina nya fälgar så kan du enkelt göra det via fliken Kompletta hjul eller helt enkelt köpa till sommardäck och montera dessa i kassan. Så kommer de nya hjulen levererade till er dörr med tillhörande monteringskit.