tyred.se
MENY
Din däck- och fälgspecialist Tryggt och säkert Proffs sedan 1992

Ashes Wheels fälgar, snabbt och tryggt på Tyred.se

Ashes Wheels startades som en slump i renoveringen av en gammal Datsun 120y. Du vet, den modellen som är en av de minst önskade ... Jo ägaren (Roine) tyckte om den men den behövde hjul. Vid den tiden var den privata importen från Japan inte så vanlig men han snubblade över en tillverkare av hjul med rätt utseende. Efter 2,5 års forskning, huvudvärk och en massa nya vänner som trodde på den här tanken, har Ashes Wheels äntligen tagit den form han önskade.

Ashes Wheels gör allt i deras makt för att ge dig som kund det mest personliga fälg köpet möjligt och vi på Tyred.se hjälper såklart till för att förverkliga detta.

Ashes Wheels AB ligger i Valla Sweden. Det här är där all sammansättning tar plats. All produktion är outsourcad till olika företag i Flen, Strängnäs och även Storbritannien, Tyskland och Kina för delar. De har valt att endast använda äkta leverantörer, vilket betyder att fälgbanorna och "tunnorna" de använder sig utav är av varumärken som är kända över hela världen. De föredrar leverantörer som bara arbetar med äkta varumärken och det är något vi på Tyred.se också tror på!

Ashes Wheels

Fälgar och fälgbanor från Ashes Wheels kommer snart finnas i shopen, men än så länge kan du kolla in hela deras utbud på deras sida! Klicka här för att komma till Ashes Wheels!

Visar ashes wheels av 0 sorterat efter
0 | Sida 1 av 0 Framåt Bakåt