MENY
Din däck- och fälgspecialist Tryggt och säkert Proffs sedan 1992

Vilka är vi på Tyred?

Tyred.se är en däck- och fälgbutik på nätet som grundades av vår tidigare verkstad Nettodäck i Oskarshamn. Vi har kunskap och erfarenheter av däck och fälgar sedan 1992 men funnits på nätet sedan 2014. År 2018 blev vi utnämnda till Årets Entreprenör i Oskarshamns kommun. Vi är ett familjeägt företag med flera anställda som jobbar hårt och mycket för att det komplexa i branschen ska bli enkelt och mer inbjudande för dig som kund. Du ska helt enkelt kunna göra ett köp av däck, fälgar, kompletta hjul eller tillbehör var som helst och när det passar dig. Givetvis med den trygghet som vi på Tyred.se erbjuder. Vi tar tacksamt emot konstruktiv kritik i alla former. Välkommen till oss!

Företagsinformation: 
Tyred i Oskarshamn AB
Hemvägen 4, 572 32 Oskarshamn / SWEDEN

Organisationsnummer: 556795-6403
Momsreg.nr. / VAT-nr: SE556795640301

Order/Kundtjänst: 0491-82050
E-post: [email protected]

Om oss på Tyred

Personalen på Tyred från vänster: Niclas, Fredrik, Christian, Kenth och Veronica

Vi satsar på en ljus framtid och har precis byggt nya lokaler i Oskarshamn

Välkommen in till vår nya lokal i Oskarshamn. Vi är laddade på att nu kunna utveckla det som vi gör till en helt ny nivå. Detta är en satsning som vi gör för att kunna klara av att hantera mer, både lokalt men även på nätet. Större lager, ny toppmodern verkstad samt en riktigt fräsch butik/kundmottagning. Vi har flyttat in men är ännu inte 100% färdiga (blir man ens det?).

Planen är att vi ska annordna ett invigningsevent under sensommaren 2024. Ni är varmt välkomna!

Tyred.se bygger ny lokal i Oskarshamn

Nu återstar bara sista lagret asfalt samt en övervåning i kundmottagningen.


Personalen på Tyred

Läs lite kort om oss på Tyred.se

Vi har alla kunskap om däck och fälgar, att kunna montera däck och fälgar är en självklarhet även det. Vi ser att det är viktigt att vi alla ska kunna göra ett korrekt däckbyte på bil och även veta vad som är orsaken till konstigt däckslitage och hur man åtgärdar det. Därför så har all personal hos oss den kunskap som krävs för att svara på era generella frågor. Har ni lite mer avancerade frågor som rör ett problem som ni upplever eller kanske helt enkelt vill bolla med oss hur era hjul kommer att hamna på bilen så har vi fullständig kunskap om detta också hos våra experter nedan.


Christian

Christian

CEO, utvecklare, säljare

Tekniknörd som är motorsportintresserad och har tävlat i drifting. På fritiden surfar han gärna någonstans i världen, men man hittar honom ofta bakom datorn, knappandes på nya funktioner till hemsidan.

Expert på däck och fälg, har lång erfarenhet och svar på de flesta svåra frågorna.

christian @tyred.se

Kenth

Kenth

Grundare, säljare

Älskar båtlivet och att laga god mat men har såklart en stor passion för bilar. Startade däckverkstad år 1992 i vilja om att förbättra branschen.

Expert på däck och fälg, har lång erfarenhet och svar på de flesta frågorna.

kenth @tyred.se

Veronica

Veronica

Ekonomi, säljare

Har många bollar i luften, gillar fart och tvekar sällan att ta sig an nya utmaningar. Brinner för bra lösningar. Varvar ner i naturen med hunden. Alltid glad, och vill alla väl!

veronica @tyred.se


Christoffer

Christoffer

Delägare, utveckling/etablering, säljare

Ingenjör med intresse för den digitala utvecklingen. Kreativ och hjälpsam person som tycker om extremsport och träning, bygger även motorcykel på fritiden.

Expert på däck och fälg, har svar på de flesta frågorna.

[email protected]

Fredrik

Fredrik

Däckmontör, säljare

Naturlig glädjespridare som inte stressar upp sig i onödan, gillar välbevarade gamla amerikanska bilar och breda däck.

fredrik @tyred.se

Adam

Adam

Däckmontör, säljare

Livsnjutare som givetvis åker extremt låga bilar med mycket fälgbana och stance, bakhjulsdrivet är även det en självklarhet. 

adam @tyred.se


Du?

Är du vår nya medarbetare?

Kunnig webbutvecklare med social kompetens

Har du ett naturligt bilintresse och känner att du skulle vilja vara en av oss? Tveka inte att kontakta oss, vi tar gärna emot ansökan!

Skicka in din ansökan till: info @tyred.se


De tjänster som vi erbjuder i vår verkstad

Vi har lång erfarenhet av att montera däck och fälgar i vår verkstad i Oskarshamn till alla möjliga bilar och applikationer. Vi erbjuder därav en rad olika tjänster för både er bil och era hjul. Läs mer om de tjänster som vi erbjuder här!
 

Våra anslutna monteringspartners runt om i Sverige

Vi är idag en utvecklad e-handel som skickar mycket däck, fälgar och kompletta hjul runt om i landet. För att underlätta för er kunder på distans så har vi även en rad olika anslutna monteringsverkstäder runt om i Sverige. Då skickar vi varorna direkt till den verkstaden som du som kund valt på vår hemsida. På så sätt slipper ni vara hemma på avtalad tid vid leverans eller hämta ut era beställda varor på ombud. Ni åker helt enkelt till er valda monteringsverkstad när produkterna anlänt så hjälper verkstaden er att montera era nya däck på befintlig fälg eller vice versa. Detta inkluderar även montering på bilen om så önskas. Enkelt och smidigt precis som det ska vara att handla däck och fälgar online.

Sponsring, välgörenhet och samarbeten

Vi på Tyred och vår tidigare verkstad har ett stort hjärta och har valt att sponsra och samarbeta med flera företag, organisationer och idrottare under många år. Motorsport är en naturlig del i vårt arbete samt vårt kontinuerliga välgörenhetsbidrag till Världens barn sedan 20 år tillbaka. Vi har själva haft ett varmt stöd och samarbete med Atrinova i Oskarshamn samt Regionförbundet i Kalmar Län. Vi är öppna för nya samarbeten och sponsringar, förfrågan tas emot till [email protected]

Vision och utvecklingsarbete

Vår vision är att hela tiden utvecklas. Vi har 2019 lanserat vår senaste plattform Tyred.se där vårt mål är att bli bäst på däck och fälgar. Det stannar dock inte där, denna plattform utvecklar vi näst inpå dagligen. Vi planerar även att bygga en ny mer lättarbetad och tillgänglig verkstad med ”nytänk” som passar vår onlinebutik. Vår förhoppning är att du som kund ska kunna handla dina  däck och  fälgar eller tillbehör när det passar just dig. Tyred.se är onlinebutiken som vill presentera produkter som passar din bil och dina krav på ett enkelt och smidigt sätt. För oss är kvalitet och säkerhet det allra främsta men vi värdesätter även designen och det praktiska i de produkter vi har. Däck och fälgar med god kvalité gör förhoppningsvis att du kör din bil med ett leende på läpparna.