MENY
Din däck- och fälgspecialist Tryggt och säkert Proffs sedan 1992

Köp nya fälgar snabbt och tryggt online

Exklusiva aluminiumfälgar, lättmetallfälgar och vinterfälgar!

eu-sign
Eller välj din bilmodell
Köp dina nya däck, fälgar eller kompletta hjul enkelt! Välj din bilmodell nedan, vi fixar resten
Sök efter reg.nummer
Skriv in storleken på de fälgar som du söker Glöm inte att kolla på den storleken du har idag!
Närbild på fälg.
Diameter i tum
Bultmönster
100% Passningsgaranti
snygga fälgar
Vi har snygga och fräscha fälgar till din bil i alla olika färger

Självklart köper du dina fälgar hos oss på Tyred.se

Att köpa dina fälgar billigt online på Tyred.se sparar dig både tid och pengar. När ni handlar fälgar hos oss gör ni det med upp till 40% rabatt, jämfört med det rekommenderade priset. Vår erfarenhet inom däck- och fälg är lång och vår support svarar mer än gärna på dina frågor för att hitta rätt fälgar till din bil. Vi har en enkel, trygg och billig lösning för att du ska bli en nöjd kund. På vår hemsida hjälper vi även till med att hitta din närmaste däckverkstad eller monteringspartner där du kan få dina fina fälgar monterade.

När du köper fälgar så som aluminiumfälgar eller kompletta hjul av oss så ingår alltid bultar/muttrar samt monterings kit till din bil om det behövs. Bara välj bil via registreringsnummer eller bil val. 

Vill du ha hjälp med TPMS? Kontakta oss gärna på Mail: kundservice@tyred.se eller Tel: 0491-82050


Populära fälgar!


Smidda fälgar i 2 delar? - Ashes Wheels!

Fälgar - Snygga fälgar till din bil
Klicka här för att kolla in fälgarna från Ashes Wheels!

Konkava fälgar i överflöd med Imaz Wheels!

Fälgar - Snygga fälgar till din bil
Imaz Wheels - Snygga fälgar till din bil!

Olika typer av fälgar

Det finns olika typer av fälgar att välja hos oss på Tyred.se. 

 1. Lättmetallfälgar består oftast av en gjuten aluminiumlegering dvs en blanding av metaller och/eller metallegenskaper och är främst anpassade för sommardäck. De är ytbehandlade med lack av olika variant.

 2. Plåt/stålfälgar används mer sällan men mestadels på vintern för att slippa oroa sig för fula fälgskador hos fälgar som inte är vinteranpassade.
   
 3. Smidda fälgar är en typ av fälgtillverkning som är lite mer avancerad. Fälgen gjuts i en form som pressas med väldigt högt tryck och värme samt med ett starkare aluminium så som 6061 T6 aluminium som ofta används inom flygindustrin för sin lätta vikt. När detta är gjort så fräser man fram fälgen till sin slutliga form och kan då få en lättare och starkare fälg. Smidda fälgar är till för dom som ställer höga krav!
   
 4. Fälgar för vinterbruk är oftast hel-lackerade och är även oftast gjutna i en aluminiumlegering. Vi på Tyred markerar dessa fälgar med en snöflinga i övre hörnet. Lackeringen på dessa vinterfälgar är anpassade för lite tuffare påfrestningar så som salt och kyla.
   
 5.  Släpvagns fälgar har förstärkningar som klarar mer tyngd.
   
 6. Staggered fitment innebär speciellt anpassade större och/eller bredare hjul bak än fram, för att framhäva en läcker sportig design på din bil och framför allt bättre grepp, smidda fälgar finns ofta som staggered fitment. Läs mer under respektive fälgkategori.