tyred.se
MENY
Din däck- och fälgspecialist Tryggt och säkert Proffs sedan 1992

Köp fälgar billigt och enkelt online - 100% passningsgaranti

Vi har snygga fälgar med bra kvalitet och snabb leverans - Proffs på fälgar sedan 1992

eu-sign
Eller välj din bilmodell
Köp nya däck, fälgar och kompletta hjul billigt online Välj din bilmodell nedan, vi fixar resten
Sök efter reg.nummer
Skriv in storleken på de fälgar som du söker Köpa nya fälgar till befintliga däck? Glöm inte att kolla på den storleken du har idag!
Närbild på fälg.
Diameter i tum
Bultmönster
100% Passningsgaranti på fälgar
Köp nya fälgar billigt online
Knappa in ditt regnummer, bilmodell eller dimension - Vi fixar fälgarna

Kolla in några av våra populäraste fälgar nedan!


Köp fälgar smidigt, tryggt och enkelt

Vi på Tyred säljer och marknadsför de flesta fälgar på marknaden och har lång erfarenhet inom området! Här köper du fälgar snabbt och tryggt i alla olika färger så som t.ex. svarta, bronsfärgade, silvriga och polerade. Vi jobbar hårt med att göra den absolut bästa lösningen för dig som kund så att du enkelt, snabbt och tryggt kan beställa dina fälgar med 100% passningsgaranti och trygghet.

Med några få knapptryck och ditt registreringsnummer så tar vi på Tyred fram alla fälgar som passar till din bil, vill man så kan man även köpa till däck och skapa kompletta hjul direkt på sidan. Vi har även gjort det lätt för dig som kund att välja den storlek som du vill ha från t.ex. 16" eller 17" men även större fälgar så som 20" eller 21". Resten sköter vi så att det blir rätt ET-mått, navhål och bredd. Vi garanterar att fälgarna som kommer fram när du söker med registreringsnummer passar på din bil!

Vill du beställa fälgar med speciella mått eller storlekar så löser vi på kundservice givetvis det åt dig! Vi är proffs på fälgar sedan 1992!


Självklart köper du dina fälgar hos oss - Proffs på fälgar sedan 1992 

Att köpa dina fälgar snabbt och tryggt online på Tyred.se sparar dig både tid och pengar. När ni handlar fälgar hos oss gör ni det med upp till 40% rabatt, jämfört med det rekommenderade priset. Vår erfarenhet inom däck- och fälg är lång och vår support svarar mer än gärna på dina frågor för att hitta rätt fälgar till din bil. Vi har en enkel, trygg och billig lösning för att du ska bli en nöjd kund. På vår hemsida hjälper vi även till med att hitta din närmaste däckverkstad eller monteringspartner där du kan få dina fina fälgar monterade.

När du köper fälgar så som aluminiumfälgar eller kompletta hjul av oss så ingår alltid bultar/muttrar samt monterings kit till din bil om det behövs. Bara välj bil via registreringsnummer eller välj bil manuellt, det går även att skriva bilmodell manuellt på produkten i kassan om man köper fälgar via dimension. 

Vill du ha hjälp med TPMS? Inga problem, det löser vi givetvis också. Kontakta oss gärna på Mail eller Tel: 0491-82050 om du har fler frågor gällande fälgar.

Olika typer av fälgar

Det finns olika typer av fälgar att välja hos oss på Tyred.se. 

  1. Lättmetallfälgar består oftast av en gjuten aluminiumlegering dvs en blanding av metaller och/eller metallegenskaper och är främst anpassade för sommardäck. De är ytbehandlade med lack av olika variant.

  2. Plåt/stålfälgar används mer sällan men mestadels på vintern för att slippa oroa sig för fula fälgskador hos fälgar som inte är vintergodkända.

  3. Smidda fälgar är en typ av fälg-tillverkning som är lite mer avancerad. Fälgen gjuts i en form som pressas med väldigt högt tryck och värme samt med ett starkare aluminium så som 6061 T6 aluminium som ofta används inom flygindustrin för sin lätta vikt. När detta är gjort så fräser man fram fälgen till sin slutliga form och kan då få en lättare och starkare fälg. Smidda fälgar är till för dom som ställer höga krav!

  4. Fälgar för vinterbruk är oftast hel-lackerade och är även oftast gjutna i en aluminiumlegering. Vi på Tyred markerar dessa fälgar med en snöflinga i övre hörnet. Lackeringen på dessa vinterfälgar är anpassade för lite tuffare påfrestningar så som salt och kyla.

  5.  Släpvagns fälgar har förstärkningar som klarar mer tyngd.

  6. Staggered fitment innebär speciellt anpassade större och/eller bredare hjul bak än fram, för att framhäva en läcker sportig design på din bil och framför allt bättre grepp, smidda fälgar finns ofta som staggered fitment. Läs mer under respektive fälgkategori.

Vilka fälgar passar till min bil?

Det är enkelt! Vi på Tyred.se har en smidig lösning för att visa exakt vilka fälgar som passar till din bil på ett snabbt och smidigt sätt direkt online. Skriv in ditt registreringsnummer eller knappa in din bilmodell ovan så visar vi fälgarna som passar just till din bil. Vi har alla olika fälgar för alla olika smaker och behov, billiga priser och snabb leverans. Snygga sommarfälgar som praktiska vinterfälgar. Vi kan helt enkelt fälgar och vet precis vad som passar till din bil. Köp dina nya fälgar direkt online med snabb leverans och bästa service.