tyred.se
MENY
Din däck- och fälgspecialist Tryggt och säkert Proffs sedan 1992

Köp kompletta sommar och vinterhjul, monterat och balanserat

Däck och fälg monterat och klart, köp dina hjul billigt och tryggt med snabb leverans

eu-sign
Eller välj din bilmodell
Köp nya däck, fälgar och kompletta hjul billigt online Välj din bilmodell nedan, vi fixar resten
Sök efter reg.nummer
Skriv in dimensionen nedan Glöm inte att kolla på den storleken du har idag!
205 / 55 R 16
Närbild på däck.
Bredd
Höjd i profil
Tum i diameter
100% Passningsgaranti på kompletta hjul online
köp kompletta hjul, sommardäck och fälg

Kompletta hjul köper du enkelt och smidigt på Tyred.se - Unika hjulpaket för din säkerhet

Köp dina nya kompletta hjul säkert och smidigt direkt online! Vi skapar vi kompletta hjul efter egna erfarenheter på ett nytt unikt sätt! Billiga däck- och fälg-paket monterade och balanserade direkt hem till dörren. Skräddarsydda däck- och fälg-paket till din bil och dina önskemål.

Varför göra det svårt när det kan vara så enkelt?


Kompletta hjul till din bil

Skriv in din bil så guidar vi dig till rätt val!


Vi på Tyred.se strävar hela tiden mot att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Skriv in ditt registreringsnummer ovan eller välj bilmodell i listan så guidar vi dig rätt! Vi har även 100% passningsgaranti på våra produkter när du handlar via registreringsnummer eller bilval. Det kan alltså inte bli enklare och smidigare!

Montering v komplett hjul

Vi monterar, balanserar och skickar så fort vi kan!


När du har skapat ett paket eller valt bland de färdiga paket som vi redan skapat för dig så är det bara vårt jobb kvar. Vi monterar, balanserar och skickar så fort det bara går. Allt för att kunna hålla våra låga leveranstider. Du får även med bultar/muttrar och centreringsringar om det behövs helt utan extra kostnad.

Leverans hem till dig

Montera enkelt själv hemma eller på vald verkstad!


Här kan du välja om du vill få dina nya kompletta hjul hem till dig eller direkt till en verkstad, vi har då en hel del anslutna verkstäder som gärna hjälper till med montering på din bil. Väljer du att montera hjulen på din bil själv så ser vi till att du har allt du behöver från oss. Vår support hjälper gärna till om du känner dig osäker.


Tyred Rating - Ett helt unikt sätt att skapa kompletta hjulpaket till dig och din bil!

Vi på Tyred har skapat ett helt unikt sätt att bygga kompletta hjul-paket till dig och din bil, vi har skapat en helt egen skala på våra produkter som vi kallar för "Tyred Rating". Det betyder att vi på ett enkelt sätt kan rekommendera skräddarsydda paket baserat på säkerhet och förhoppningsvis hjälpa er som kund till ett bättre val. Du vet väl att du alltid kan sortera våra produkter efter "Tyred Rating" var du än är på sidan? Då kan du enkelt ta del av vår kunskap om våra produkter! Smidigt va?

Allt du behöver för att montera dina hjul på din bil!

När du köper fälgar eller kompletta hjul av oss så ingår alltid bultar/muttrar samt monteringskit till din bil om det behövs. Bara välj bil via registreringsnummer eller bilval.

Vill du ha hjälp med TPMS? Kontakta oss gärna på Mail: [email protected] eller Tel: 0491-82050

Vad ska man tänka på när man handlar däck med fälg eller kompletta hjul?

Det krävs stor kunskap för att kunna hitta rätt däck och fälg som passar ihop. Det finns väldigt många faktorer och parametrar som måste stämma för att du ska kunna köra tryggt och säkert och känna dig nöjd med ditt val. Därför har vi på Tyred.se färdigställt allt som passar just din bil.

Om du knappar in ditt registreringsnummer, kommer alla storlekar och val du gör räknas om så att de passar just din bil. Du kan ändra fram och tillbaka bland alla val och allt kommer garanterat att passa.

Naturligtvis kan den som har kunskapen, själv sätta ihop sitt perfekta paket!

Om man är det minsta osäker är det bättre att maila eller ringa vår kundservice som gärna hjälper dig. 

Lite att tänka på innan man sätter ihop sitt egna paket utan bilval eller registreringsnummer:  Tumstorlek på däck och fälg måste alltid vara samma på ett hjul annars går det inte att montera. För stora/små hjul kan skapa problem som påverkar köregenskaperna. Bultmönstret måste stämma med just din bil och speciella navringar kan behövas med millimeter anpassade mått. Vid byte av däck och fälg får rullomkretsen inte förändras mer än ±5% jämfört med rullomkretsen på hjulen som bilen är typgodkänd för. Rullomkretsen är den sträcka hjulet rullar på ett varv. Om det blir något fel som man själv orsakat, får man då stå för returen vilket kan vara onödigt.

Visst är det skönt att inte behöva bry sig om det här om man inte vill. Vi hjälper dig gärna!