tyred.se
MENY
Din däck- och fälgspecialist Tryggt och säkert Proffs sedan 1992

Köp fälgar från 3SDM billigt och tryggt online

Stort utbud av snygga fälgar från 3SDM

eu-sign
Eller välj din bilmodell
Köp nya däck, fälgar och kompletta hjul billigt online Välj din bilmodell nedan, vi fixar resten
Sök efter reg.nummer
Knappa in dimensionen nedan Glöm inte att kolla på de dimensioner du har idag!
Närbild på fälg.
Diameter i tum
Bultmönster
Köp fälgar från 3SDM billigt och tryggt online på Tyred.se
Köp fälgar från 3SDM billigt och tryggt online

Fälgar byggda specifikt för den rätta looken - 3SDM

Fälgar från 3SDM håller inte bara allra högsta kvalitet, de har också ett brett sortiment av exklusiva fälgar med unik design, framtagna för att passa såväl de vanligaste bilmodellerna som sportmodellerna. Deras fälgar är framtagna för att möta många olika önskemål och smaker. De har specialiserat sig på stance scenen och låga bilar vilket gör att fälgarna ofta har lite aggressivare ET-mått (offset).

Konkav design är något som de har på nästan alla deras fälgar vilket är mycket populärt och skapar en stor efterfråga. Fälgarna från 3SDM har också bra möjligheter till staggered fitment vilket innebär att man kan ha samma fälgmodell bak på bilen fast med en bredare dimension, detta gör att den konkava designen går att göra ännu djupare.

Vi på Tyred.se säljer alla 3SDM fälgar från hela deras sortiment till de bästa priserna. Undrar du över något eller behöver hjälp så tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig med bästa service!

3SDM Forged series - Bygg din egna fälg precis som du önskar

Varje smidd 3SDM fälg är tillverkad i Storbritannien från koncept till verklighet, i deras egna 100% ägda tillverkningsanläggning. Detta gör att deras egna högutbildade ingenjörer kan ha full kontroll över alla aspekter av tillverkningsprocessen och ger dem extremt stora möjligheter på marknadens krav från kunderna.

För varje ny applikation och specifikation förbereds en ny uppsättning ritningar, det finns inga specifika bromsavstånd, inga specifika offset. De tillverkar deras smidda fälgar för ditt specifika fordon, och efter dina krav, oavsett om det är för att maximera djupet i fälgen, fälgcentrum eller båda. 3SDM har också de flesta OEM-bromsokprofiler, så det finns normalt sett inget behov av att specifika mätningar på ditt fordon.

Visar 3sdm fälgar av 0 sorterat efter