MENY
Din däck- och fälgspecialist Tryggt och säkert Proffs sedan 1992

Kör med stil - Black Rhino har fälgarna du behöver!

Black Rhino är det självklara valet om man vill ha grymma fälgar både på vägen och i terrängen

eu-sign
Välj din bilmodell här
Köp nya däck, fälgar och kompletta hjul billigt online Välj din bilmodell nedan, vi fixar resten
Sök efter reg.nummer
Knappa in dimensionen nedan Glöm inte att kolla på de dimensioner du har idag!
Närbild på fälg.
Diameter i tum
Bultmönster
Kör med stil - Black Rhino har fälgarna du behöver!

Gör bilen komplett med fälgar från Black Rhino - Perfekt konstruerade för att passa på din truck

Black Rhino Wheels är det självklara valet för dig som vill ha kvalitativa fälgar både på vägen och i terrängen. Med Flow Form Technology-fälgar, äkta beadlock-fälgar, smidda monoblock-fälgar och gjutna fälgar för lastbil, SUV, crossover, transportbil och UTV kan de erbjuda det mesta. De vet att du bryr dig om din bil och därför arbetar de ständigt för att producera fälgar som är lättare, starkare, snyggare och med ännu mer distinkta finishar. De har satt standarden för lastbil och SUV-fälgar och de är övertygade om att du håller med.

Black Rhino Wheels har sitt ursprung i Sydafrika och är uppkallat efter den tuffa och mäktiga svarta noshörningen, en ikon i den afrikanska bushen. Sedan deras start har Black Rhino Wheels varit passionerade om att skydda namnet och stödja bevarandearbeten som hjälper till att skydda noshörningen från utrotning.

Deras fälgar är tillverkade med högsta kvalitet och har testats i extrema förhållanden för att garantera maximal prestanda. Med deras breda utbud av fälgar kan de erbjuda något för alla typer av fordon och terräng.

Flow Form Technology-fälgar är tillverkade genom en unik process som skapar en lättare och starkare fälgkonstruktion. Detta innebär en mer effektiv bränsleekonomi och högre prestanda.

Äkta beadlock-fälgar är perfekta för extrema terrängförhållanden eftersom de förhindrar att fälgarna lossnar från fälgen. Detta ger dig ökad säkerhet och stabilitet även i de tuffaste terrängförhållandena.

Deras smidda monoblock-fälgar är tillverkade av ett enda stycke aluminium och är lättare än gjutna fälgar samtidigt som de är starkare. De är också tillgängliga i olika storlekar och färger för att matcha din bils stil.

Deras gjutna fälgar är designade för att ge din bil ett unikt utseende samtidigt som de erbjuder hög prestanda och hållbarhet.

Black Rhino Wheels är passionerade om att ge dig de bästa fälgarna för din bil. De vet att dina fälgar är en viktig investering och de är här för att se till att du får de bästa möjliga fälgarna till ett rimligt pris. De är stolta över att erbjuda enastående kundservice och kvalitetsprodukter som kommer att hålla i många år framöver.

Vi på Tyred.se är stolta över att vara återförsäljare av Black Rhino fälgar!

Visar black rhino fälgar av 0 sorterat efter
0 | Sida 1 av 0 Framåt Bakåt