tyred.se
MENY
Din däck- och fälgspecialist Tryggt och säkert Proffs sedan 1992

Om oss på Tyred.se

Klicka på länkarna för att snabbt komma till rätt stycke

Snygga fälgar med tyred.se skylt
Om oss på Tyred.se

Vilka är vi på Tyred?

Tyred.se är en däck- och fälgbutik på nätet som grundades av vår tidigare verkstad Nettodäck i Oskarshamn. Vi har kunskap och erfarenheter av däck och fälgar sedan 1992 men funnits på nätet sedan 2014. År 2018 blev vi utnämnda till Årets Entreprenör i Oskarshamns kommun. Vi är ett familjeägt företag med flera anställda som jobbar hårt och mycket för att det komplexa i branschen ska bli enkelt och mer inbjudande för dig som kund. Du ska helt enkelt kunna göra ett köp av däck, fälgar, kompletta hjul eller tillbehör var som helst och när du helst har lust. Vi tar tacksamt emot konstruktiv kritik i alla former. Välkommen till oss!

Företagsinformation: 
Tyred i Oskarshamn AB
Grustagsvägen 4, 572 36 Oskarshamn / SWEDEN

Organisationsnummer: 556795-6403
Momsreg.nr. / VAT-nr: SE556795640301

Order/Kundtjänst: 0491-82050
E-post: [email protected]

Om oss på Tyred

Personalen på Tyred från vänster: Niclas, Fredrik, Christian, Kenth och Veronica

Personalen på Tyred

Läs lite kort om oss på Tyred.se

Vi har alla kunskap om däck och fälgar, att kunna montera däck och fälgar är en självklarhet även det. Vi ser att det är viktigt att vi alla ska kunna göra ett korrekt däckbyte på bil och även veta vad som är orsaken till konstigt däckslitage och hur man åtgärdar det.


Christian

Christian

CEO, utvecklare, säljare

Tekniknörd som är motorsportintresserad och har tävlat i drifting. Åker annars gärna wakeboard på havet eller så hittar ni honom i alperna på snowboarden.

christian @tyred.se

Kenth

Kenth

Grundare, säljare

Älskar båtlivet och att laga god mat men har såklart en stor passion för bilar. Startade däckverkstad år 1992 i vilja om att förbättra branschen.

kenth @tyred.se

Veronica

Veronica

Ekonomi, säljare

Har många bollar i luften, gillar fart och tvekar sällan att ta sig an nya utmaningar. Brinner för bra lösningar. Varvar ner i naturen med hunden. Alltid glad, och vill alla väl!

veronica @tyred.se


Fredrik

Fredrik

Däckmontör, säljare

Naturlig glädjespridare som inte stressar upp sig i onödan, gillar välbevarade gamla amerikanska bilar och breda däck.

fredrik @tyred.se

Simon

Adam

Däckmontör, säljare

Livsnjutare som givetvis åker extremt låga bilar med mycket fälgbana och stance, bakhjulsdrivet är även det en självklarhet.

adam @tyred.se

Christoffer

Christoffer

Utvecklare, säljare

Kommer text här!


Du?

Du?

Kunnig webbutvecklare med social kompetens

Har du ett naturligt bilintresse och känner att du skulle vilja vara en av oss? Tveka inte att kontakta oss, vi tar gärna emot ansökan!

Skicka in din ansökan till: jobb @tyred.se


Sponsring, välgörenhet och samarbeten

Vi på Tyred och vår tidigare verkstad har ett stort hjärta och har valt att sponsra och samarbeta med flera företag, organisationer och idrottare under många år. Motorsport är en naturlig del i vårt arbete samt vårt kontinuerliga välgörenhetsbidrag till Världens barn sedan 20 år tillbaka. Vi har själva haft ett varmt stöd och samarbete med Atrinova i Oskarshamn samt Regionförbundet i Kalmar Län. Vi är öppna för nya samarbeten och sponsringar, förfrågan tas emot till [email protected]

Vision och utvecklingsarbete

Vår vision är att hela tiden utvecklas. Vi har 2019 lanserat vår senaste plattform Tyred.se där vårt mål är att bli bäst på däck och fälgar. Det stannar dock inte där, denna plattform utvecklar vi näst inpå dagligen. Vi planerar även att bygga en ny mer lättarbetad och tillgänglig verkstad med ”nytänk” som passar vår onlinebutik. Vår förhoppning är att du som kund ska kunna handla dina  däck och  fälgar eller tillbehör när det passar just dig. Tyred.se är onlinebutiken som vill presentera produkter som passar din bil och dina krav på ett enkelt och smidigt sätt. För oss är kvalitet och säkerhet det allra främsta men vi värdesätter även designen och det praktiska i de produkter vi har. Däck och fälgar med god kvalité gör förhoppningsvis att du kör din bil med ett leende på läpparna.