MENY
Din däck- och fälgspecialist Tryggt och säkert Proffs sedan 1992

Är ni intresserade av att ansluta er verkstad som monteringspartner?

 Ansök om att bli monteringspartner! Skicka enkelt in din ansökan nedan!

Montering och balansering av däck
Anslut er verkstad som monteringspartner hos oss

Det ska vara enkelt och lönsamt att vara monteringspartner hos oss!

När en kund i ert närområde behöver hjälp med ett monteringsjobb så finns er verkstad direkt på vår kartbild i kassan eller via angivet postnummer. Ni väljer när ni kan erbjuda er tjänst enligt era villkor samt vilket pris ni önskar betalt för ert arbete.

Fördelar med att vara monteringsverkstad

  • Det ökar kundkretsen till verkstaden.
  • Det ökar verkstadens inkomster av servicejobb.
  • Verkstaden kan ha ett mindre lager hemma genom att låta kunden beställa sina varor hos oss.
  • Verkstaden kan så småningom få kampanjerbjudanden genom att själv handla produkter hos oss.
Ansök om att bli en ansluten verkstadspartner

Kunden eller ni som verkstad handlar lätt varorna på Tyred.se

Kunden eller ni som verkstad beställer era önskade däck, fälgar eller kompletta hjul direkt på vår sida Tyred.se. På så sätt så behöver ni inte ha kontakt med kunden utan det sköter såklart vi med den support och service som vi erbjuder.

När kunden lagt sina varor i kassan väljer kunden enkelt er som monteringsverkstad och de tjänster som de vill ha hjälp med. Uppskattad kostnad står då direkt på sidan så kunden redan där är medveten om vad besöket kommer att kosta.

Ansök om att bli en ansluten verkstadspartner

Ni får varorna levererade direkt till er verkstad

När kunden bekräftat sin order skickas ett mail direkt till er verkstad med kundens kontaktuppgifter. Där framgår vad kunden har beställt och vad den önskar få hjälp med samt när varorna beräknas komma till er.

Kunden har även möjlighet att spåra sin försändelse via de sändningsnummer som vi presenterar på kundens ordersida. På så sätt kan kunden veta exakt när de beställda varorna har anlänt hos er verkstad.

Ansök om att bli en ansluten verkstadspartner

Ni hjälper kunden att utföra det jobb kunden efterfrågar

När kundens beställda varor är mottagna av er på er verkstad så ber vi er att kontakta kunden, för att bestämma tid för att utföra det valda servicejobbet efter er prislista.

Efter utfört servicejobb så betalar kunden för det arbete som ni har utfört, direkt på plats i er verkstad efter de betalningsmöjligheter som ni erbjuder.

Vid frågor önskar vi att ni kontaktar oss i första hand.


Har du ytterligare frågor gällande verkstäder, tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer!

Telefon: 0491-82050
Öppettider: Vardagar mellan 10-16

När ni gjort er ansökan så kontaktar vi er via telefon och inleder ett samarbete, vi kommer även att skicka ett svar på den ansökan ni skickat in där ni får fylla i mer information angående er verkstad och vilka jobb ni kan utföra.

Ansök om att bli en ansluten verkstadspartner

Använd gärna vårt kontaktformulär nedan så svarar vi så fort vi kan!

Tänk på att beskriva din fråga eller mail till oss så utförligt du kan, på så sätt så kan vi hjälpa dig snabbast möjliga sätt. Vi försöker alltid att svara på mail inom 24h från och med att ditt mail har kommit in till oss. När det är högsäsong kan det vara svårt att komma i kontakt med oss via telefon då det är så många som ringer. Så ett bra utformat mail är nästan alltid bättre och går då många gånger snabbare. Vi svarar på mail även efter arbetstid i den mån som vi hinner med!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.