tyred.se
MENY
Din däck- och fälgspecialist Tryggt och säkert Proffs sedan 1992

Vertini fälgar billigt, snabbt och tryggt på Tyred.se

Vertini Wheels med 20 års erfarenhet inspirerade till att skapa fälgar som utmärker sig inom hantverk och expertis samt teknik. Vertini Wheels symboliseras med den finaste lyxen av fälgar. Dessa egenskaper verkar passande för individer som har starka preferenser för absolut extravagans och lyx för sina fordon. Vertini Wheels erbjuder exklusiv raffinerad individuell styling, med hypnotisk och elegant sofistikering.

Alla Vertinifälgar är konstruerade och tillverkade för specifikation och fullständig passformsförmåga som garanterar de korrekta förskjutningarna för bromsavstånd och vibrationsfri körkvalitet.

Varje Vertinifälg är konstruerat med hjälp av datasimulerad ändlös elementanalys. De testas utöver SAE-standarder med hjälp av realtidslastvariabler för att säkerställa styrka, säkerhet och prestanda. Innovativ funktion garanterar att Vertini Wheels är starka och fantastiska. En balanserad kombination av värme och tryck på fälgens fat förändrar fälgens mekaniska egenskaper för att få önskad effekt.

Källa: Vertini Wheels

Vertini
Modell
  • rf1.3
  • rfs1.8
Visar vertini av 2 sorterat efter
Vertini RF1.3 Black
Från 3.978 kr
2 | Sida 1 av 1 Framåt Bakåt