MENY
Din däck- och fälgspecialist Tryggt och säkert Proffs sedan 1992
Genius Darwin Matt Black
Genius Darwin Matt Black
Genius Darwin Matt Black
Genius fälgar billigt, snabbt och tryggt på Tyred.se

Genius

Darwin Gunmetal

0 recensioner
Pris från: 3.319 kr/st

Passar denna fälg till min bil?

Skriv in ditt regnummer nedan
eu-sign
Eller välj din bilmodell
Sök efter reg.nummer
Betala direkt, faktura eller dela upp räntefritt Läs mer

Information om Genius Darwin Gunmetal

Köp gråa aluminiumfälgen Genius Darwin Gunmetal med bäst service. Alltid billiga priser & snabb leverans. Tyred.se - Proffs på däck och fälgar sedan 1992

Information om Genius fälgar

Genius fälgar skapades för att göra den perfekta passformen för din Smart bil. Smart fortwo bilar ligger i framkant när det gäller bildesign. Ett distinkt fordon med ett unikt 3-hjulbultmönster gav Genius ett utmärkt tillfälle att bygga ett anpassat hjul i en 3-vägs applikation, utformad för att förbättra smart bilens snygga utseende. Eftersom alla Genius-fälgar är gjorda endast för smart fortwo, är alla tekniska aspekter av hjulen konstruerade runt smart fortwo. Alla hjul är nav centriska för smarta bilar och är konstruerade för OE smart bil däcktryck övervakningssystem (TPMS). Till och med mittlocket på hjulet är gjort för att du ska kunna använda din OE smart car center cap.

Alla tillgängliga storlekar i lager

Nedan hittar du alla tillgängliga fälgstorlekar som finns i vårt lager idag. Du kan antingen välja dimension nedan genom att klicka på den specifika storleken du söker, eller i listan “välj dimension” ovan. Är du osäker eller inte vet vilken fälg som passar till din bil använd gärna registreringsnummer-sökningen ovan för att enklast hitta rätt storlek på dina nya fälgar!


Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten